Map
Tilos Rádió

Tilos Rádió online

A Tilos Rádió nonprofit alapon működik, nyilvános, átlátható és független, műsorpolitikájának egyik fő ismertetőjegye a zenei sokszínűség. Alapelve, hogy olyan előadóknak és irányzatoknak adnak helyet a legváltozatosabb stílusokból - az experimentális műfajoktól a világzenén át a legfrissebb tánczenéig -, amelyek máshol nem hallhatóak.

A Tilos Rádió online egy olyan szabadrádió, ahol a műsorvezetők az adásidejükben teljes tartalmi autonómiával bírnak, viszont felelősséggel tartoznak mind a hallgatók, mind pedig a rádió közössége felé. Kötelesek viszont betartani a Rádió belső szervezeti és működési szabályzatát és a hatályos médiatörvény közösségi rádiózásra vonatkozó passzusait.

A Tilos Rádió története sikertörténet.
Olyan közösség ez, amely több mint 20 éve minden akadályt leküzdött, folyamatosan gyarapodott, kezdeti célkitűzéseit minden nehézség ellenére megtartotta, és szellemiségében soha nem alkudott meg.

Kapcsolódó linkek Kapcsolat
  • Telefon: 06-1-215-3773
  • Email: radio@tilos.hu
  • Cím:
    Tilos Rádió
    1089 Budapest, Üllői út 102.
Ezen az oldalon összegyűjtöttük az ország legnépszerűbb rádióit.
Iphone, Ipad, Ipod Touch és Android rendszerű készülékeken is lehetséges a Tilos Rádió online hallgatása (ingyen, külön alkalmazás telepítése nélkül)!
Rádióhallgatás közben egy másik ablakban tovább tudunk netezni, vagy egyéb alkalmazást futtatni.
Megosztás