Map
 Rise FM

A Rise FM rádió 2008 nyarán indult el. Az akkor még csak a Balaton környékén fogható kis helyi rádióként a fiatal korosztályt célozta meg számukra kedvelt zenékkel és igényes műsorral. Egy időre Budapesten is megszólalt a rádió, jelenleg azonban csak online hallgatható.

Műsorok
 • Morning Light: a RiseFM reggeli műsora felvezeti és beindítja a napot, reggel 6-tól egészen 11-ig Timo-val. Zene a javából...
 • Daylight Extra: 11-től Davis pörgeti a fellelhető legjobb klubslágereket. Igazi TOP 30 a legjobb zenékből, minden napra, 2 teljes órán keresztül.
 • Kívánságműsor:15-19-ig Mák Kata várja a hallgatók hívásait a RiseFM-en. Nemcsak a kedvenc zenék jutnak el a közönséghez, hanem a hozzájuk társított személyes üzenetek is.
  A RiseFM kívánságműsor hívható és sms száma: 06-20-202-1989
 • NiteRise: a NiteRise a RiseFM egyfajta zenei zászlóshajója Iller Bálint műsorvezetésével 19-03-ig. A műsorban az elektronikus zene legismertebb külföldi DJ.-i jelentkeznek hétről-hétre a legfrissebb mixeikkel egy egészen rendhagyó műsorvezetés keretében. Hétfőnként Roberto, keddenként Nikola, szerdánként Davis, míg csütörtök Andró áll a mikrofon elé.
 • Chill Out: 03-06h-ig Mr. Fish egy igazi afterparty mix-műsorral várja a hallgatókat. Mr. Fish megszállottja a vokális-dallamos house zenéknek, valamint ő a stílus egyik magyarországi képviselője.
 • Daylight Weekend: szombaton és vasárnap 12-19h-ig Timo-é a mikrofon, tájékoztat a kulturális és szórakoztató rendezvényekről, a sport adta lehetőségekről, film-ajánlókkal jelentkezik vagy éppen a passzív pihenést segíti elő a legjobb Rise FM online slágerek társaságában!
Kapcsolat
 • Telefon: +36-30-934-0884
 • Cím:
  RISE FM EUROPE KFT.
  2000 Szentendre, Szűcs József utca út 27/A 1.em.1.
 • Email: info@risefm.hu
Ezen az oldalon összegyűjtöttük az ország legnépszerűbb rádióit.
Iphone, Ipad, Ipod Touch és Android rendszerű készülékeken is lehetséges a Rise FM online hallgatása (ingyen, külön alkalmazás telepítése nélkül)!
Rádióhallgatás közben egy másik ablakban tovább tudunk netezni, vagy egyéb alkalmazást futtatni.
Megosztás
FacebookTwitterViberWhatsappMessenger
OK
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ